Ervaring individuele sessie Spirituele Verdieping

Ervaring individuele sessie Spirituele Verdieping

 

Ik heb de sessie als zeer prettig en goed ervaren. Mijn thema werd goed belicht, doorvoelt en kwam bewustzijn op.
Je voelde me goed aan en er gebeurde veel in me systeem. Energetische gebeurde er veel en ik kon meer in me lichaam zakken. Het lijkt nu ook dat er iets in me systeem is veranderd. Ik kreeg allemaal geometrische vormen te zien in me hoofd en in me systeem. Het voelt als het gereset is, waardoor ik meer helderheid en rust ervaar. Lekker bij me zelf zonder te veel mind-fucks (-;
De handige praktische oefeningen heb ik meegenomen en zijn makkelijk even toe te passen en erg efficiënt. Je kan merken dat je veel ervaring hebt in het werken met energie en daarbij af te stemmen op de ander. Daarnaast ben je erg liefdevol en check je goed af of iets klopt of passend is. Mijn dank is groot
Marleen
Meer informatie over een individuele behandeling?