Huiszuivering voor het in balans brengen van je omgeving

Voel jij je soms zonder reden onprettig in huis? 
Kost het aanwezig zijn in je huis of in een bepaalde ruimte jou energie?
Voel je soms een zwaar gevoel wanneer jij je huis binnengaat?
Voel je een soort onverklaarbare kou of emoties in huis?

Weleens aan huiszuivering gedacht?

Werkwijze van mijn huiszuivering

Met mijn heldervoelendheid kan ik waarnemen waar in huis de energie verstoord is en wat de mate van verstoring is. Soms is het en soort oude zwaarte hoe die al heel lang aanwezig, soms is het een emotioneel veld van onverwerkte pijn. Soms is het een energetische verstoring van de aarde door bouwwerkzaamheden of een gegraven sloot. Met een wichelroede kan ik voor jou zichtbaar maken wat ik zelf voel en meestal is wat ik aangeef een bevestiging voor wat je zelf ervaart.

In veel gevallen als mensen zich niet (helemaal) prettig voelen in huis zijn er energieën in het huis die in conflict zijn. Dit zijn meestal energieën van overleden mensen die nog aan de aarde zijn gebonden, geen rust hebben gevonden die dus nog in het huis aanwezig zijn. Door mij daar op een bewuste manier mee te verbinden functioneer ik als een kanaal waarmee ik deze zielen naar het licht kan brengen waarna de energie in huis meestal gelijk in harmonie komt. Het licht is een naam voor een dimensie die boven de aardse uitstijgt wat mensen normaal gesproken direct ervaren wanneer ze sterven.


Gelukkig zijn door Deeksha

De energie in harmonie brengen

Naast de zuivering kijk ik met mijn stralingsmeter naar de invloed van straling van draadloze telefoon, wifi, zendmasten etc.

Het is mijn ervaring dat ik eigenlijk altijd de energie in jouw huis in harmonie kan brengen, ongeacht de verstoring. Of het nu aardstralen of negatieve energieën zijn.

Kijk voor meer informatie, kosten en rechtstreeks afrekenen op onze partnerwebsite Heerlijk Water.

“ Na een individuele sessie bij Jay voel ik mij vrijer en meer ontspannen. Ik kon mijn verdriet en boosheid op een milde manier ten volle ervaren wat enorm heeft opgelucht.”