Individuele healing/coaching sessie

Heb jij last van innerlijk conflict en beperkende gedachten? Vind je het moeilijk los te komen van negatieve vastgeroeste patronen? Zou jij graag meer innerlijke vrijheid en geluk ervaren?

Negatieve ervaringen in je leven uit je verleden, waar je toen niet mee om kon gaan, heb je in de vorm van emoties weggestopt in je onderbewuste.  Zodat je in staat was je aan te passen, om te kunnen functioneren en te overleven.
De kans is vrij groot dat deze onverwerkte emoties je nog steeds dwarszitten omdat je nog steeds gelooft in de beperkende ervaringen uit het verleden. Deze gedachten patronen en emoties zitten vast in je lijf waar ze stress, onrust, conflict en lichamelijke klachten creëren.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Graag ondersteun ik jou om een toestand van geluk te ervaren. Wanneer je in een innerlijke toestand van vrede en geluk terechtkomt ga je heel anders naar de wereld kijken. Plotseling zie je oplossingen en mogelijkheden in plaats van tekort, dreiging en beperkingen.

Wat dit concreet betekent is dat we in een sessie samenwerken om de emotionele ladingen in jouw systeem op te lossen en tot innerlijke vrede, helderheid en inzicht te komen. Daarbij is het een specialiteit van mij om samen in de voorouderlijn te werken en daar de aard van de patronen te voelen, zichtbaar te maken en te herleiden zodat de voorouders zich gezien voelen en zich kunnen overgeven aan het licht waardoor jij je vrijer gaat voelen.

Daarnaast is het een kwaliteit van mij om mee te kijken wat je praktisch kunt aanpassen in je leven om beter te functioneren om er meer voldoening uit het te halen.


Gelukkig zijn door Deeksha

Mijn werkwijze

Tijdens een sessie met mij maak ik gebruik van mijn kwaliteiten als healer, mijn heldervoelendheid en helderwetendheid. Ik gebruik Deeksha energieoverdracht om jou in contact te brengen met het veld van eenheid, het goddelijke. Vanuit deze toestand heb je afstand tot je beperkende gedachten en emotionele ladingen en ben je in staat deze te ontladen. Weerstand en angst om jouw innerlijke wereld te ervaren zal daardoor verdwijnen. Daardoor durf je jezelf te zijn en ben je in staat om blijvend te groeien op alle gebieden van het leven.

Individuele Deeksha behandelingIk maak daarnaast gebruik van mijn vermogen om de juiste vragen te stellen om zo tot de kern te komen van jouw beperkende innerlijke structuren. Zodat je inzicht krijgt volgens welke overlevingsstrategieën jij functioneert.
Met deze transformatie neem jij de kracht weer in eigen hand en durf je jouw problemen aan te gaan en op te lossen. Zo word je een vrijer en gelukkiger mens.

Tijdens de sessie voelen veel mensen energie door hun lichaam stromen en ervaren een diepe ontspanning, weerstanden in jouw lichaam en chakra’s worden getransformeerd, er komt ruimte.

Mijn sessies zijn een integratie van verschillende aspecten, zoals lichaamswerk, coaching/counseling, heldervoelend/wetendheid, healing en Deeksha.

Wat zijn de gevolgen van een sessie?

De gevolgen van een Deeksha sessie zijn:

  • beter kunnen ontspannen, meer innerlijke rust
  • lekkerder in je lijf zitten
  • natuurlijke verbinding met je innerlijk weten
  • meer vertrouwen en innerlijke kracht
  • op een natuurlijke manier beter je grenzen aangeven
  • meer inspiratie en helderheid
  • toename van lichamelijk welzijn

Hoe vaak is het nodig en wat kost een sessie?

Dit is afhankelijk van jouw eigen behoefte.
De sessie is erop gericht om jou zelfstandig te leren om innerlijk te transformeren naar een prachtige toestand van geluk.
De kosten van een behandeling zijn € 65 per uur inclusief btw en de behandeling vindt plaats in een prachtige kamer (krachtplek) in mijn huis in Drouwenerveen.
Eventueel kun je, ter kennismaking, eerst een korte Deeksha sessie doen.

“ Na een individuele sessie bij Jay voel ik mij vrijer en meer ontspannen. Ik kon mijn verdriet en boosheid op een milde manier ten volle ervaren wat enorm heeft opgelucht.”

Wil jij je ook graag vitaler, vrijer en gelukkiger voelen?
Boek dan gerust een individuele behandeling bij mij. Dit kan door te bellen naar 06 28 4140 36 of door onderstaand contactformulier in te vullen.  

Je kunt ook rechtstreeks boeken en afrekenen voor een individuele sessie via onze partnerwebsite Heerlijk Water.