Wil je leren om gelukkig te zijn en te helen in je relaties?


Ben jij op zoek naar innerlijke rust, helderheid, het leren loslaten van angst en stress en een krachtige verdieping in je spirituele proces?

Deeksha helpt om:

 • Sneller in een diepere staat van meditatie komen
 • Te leren om vanuit rust en helderheid je huidige situatie te zien en ervaren
 • De blokkades die je voelt op te lossen
 • Vertrouwen krijgen in jouw leven
 • Verbinding maken met jouw eigen liefdevolle essentie

Deeksha is een energieoverdracht vanuit een hoger liefdevol bewustzijnsveld. Dit kun je ervaren als meer verbinding met je lichaam, het openen van je hart, ontspanning, blijdschap, stilte, het oplossen van stress en het beter kunnen accepteren van je gevoelens.

Deeksha is afkomstig uit India en aan de wereld gegeven door de oprichters van de O & O Academy (India). Hun missie is om de mens te bekrachtigen zichzelf onvoorwaardelijk te bevrijden van het gevoel van afscheiding en eenheid te ervaren met alles wat is.

Ervaring individuele sessie:

“Ik heb de sessie als zeer prettig en goed ervaren. Mijn thema werd goed belicht, doorvoelt en kwam bewustzijn op.

Je voelde me goed aan en er gebeurde veel in me systeem. Energetische gebeurde er veel en ik kon meer in me lichaam zakken. Het lijkt nu ook dat er iets in me systeem is veranderd. Ik kreeg allemaal geometrische vormen te zien in me hoofd en in me systeem. Het voelt als het gereset is, waardoor ik meer helderheid en rust ervaar.”

Marleen


Herken je dat jij soms leeft in een toestand van conflict, onzekerheid en verlangen naar geluk? Worstel je misschien met een verslaving en lichamelijke ongemakken? Vind je het lastig om werkelijk verbinding te ervaren in relaties?

Ben jij op zoek naar een doorbraak in jouw leven?

Wil je meer rust en liefde ervaren in je relaties en leven vanuit jouw kracht?

Ervaren dat vertrouwen in jou aanwezig is?

Door een Awakening Training of een individuele sessie bij Spirituele Verdieping te volgen, kunnen wij je helpen.Voor de weekendcursus had iemand een zware burn-out met veel zorgen over de toekomst. Na de weekendcursus:

“Ik ben erg geinspireerd Jay. En minder in mijn hoofd denk ik en pas aantal keer per dag Deeksha op mezelf… We hebben ook zeker genoten en veel geleerd! We zijn erg dankbaar.”

Jos en Sandra

In alle sessies en trainingen maakt Jay Uijttewaal gebruik van Deeksha energieoverdracht, helder voelend/wetendheid en het stellen van de juiste vragen. Daardoor leer je om effectief beter naar jezelf te kijken en in staat te zijn je problemen op te lossen.

De gevolgen van een training of sessie bij spirituele verdieping zijn:

 • meer innerlijke rust
 • meer vertrouwen in het leven
 • weten hoe je relaties kunt helen
 • het leren loslaten van angst en stress
 • leren hoe je kunt manifesteren vanuit je hart
 • met plezier mediteren

Stel je open voor een innerlijke reis zodat je leert om bij jezelf te komen, een gevoel van Thuis in je hart te ervaren en de kracht van Deeksha benutten.

Deeksha avond of weekend cursusDatumWanneerKosten
Deeksha avond 20.00 uur€ 15
Deeksha Awakening training 2 dagen€ 229

Meld je aan voor de Awakening training en betaal hier rechtstreeks via de partner website Heerlijk Water, of vul hier onder het contactformulier in.

  Je kunt Deeksha op verschillende manieren ontvangen

  Individuele Deeksha

  Deeksha brengt innerlijk geluk

  Korte Deeksha sessie

  Deeksha brengt innerlijk geluk

  Deeksha op afstand

  Deeksha brengt innerlijk geluk

  Awakening weekend

  Deeksha brengt innerlijk geluk

  Achtergrond Jay Uijttewaal Spirituele Verdieping

  Mijn achtergrond is dat ik ben opgegroeid in een landelijke omgeving waar ik mij niet echt thuis voelde. Mijn onvermogen om geaard en geconcentreerd te zijn leidde mij naar de LTS en de landbouwschool. Op m’n 21e had ik een psychose, ik leerde een totaal andere realiteit leerde kennen. Ik ging studeren in Groningen (SPH) maar dat was geen succes. Na allerlei baantjes liet ik kunstwerken (sculpturen van hout) zien op de kunstacademie waar ik werd toegelaten en drie jaar naartoe ben gegaan. Dit was al een stuk meer in richting mijn zielepad maar ik was niet gelukkig. Het lot leidde mij naar India waar ik in 2004 terecht kwam bij de OO Academy (voorheen Oneness University). Door deze reis en de ontmoeting met een aantal verlichte mensen kreeg ik meer inzicht, begrip en acceptatie voor mezelf.

  Ik werd geïnitieerd dat Deeksha gever (en later ook trainer), sinds die tijd begon ik spirituele cursussen te geven en mensen te ondersteunen innerlijk te groeien. Geleidelijk leerde ik om mensen effectief individueel te kunnen ondersteunen. Met mijn heldervoelendheid kan ik meevoelen in de onderliggende blokkades, die vaak gerelateerd zijn aan de familie, en daarin aanreiken wat nodig is voor diepgaande heling en transformatie.