Deeksha Awakening Training (met Deeksha initiatie)

Ben jij op zoek naar innerlijke verdieping en een gevoel van vrede en verbondenheid?

De Awakening training helpt je om een krachtige, blijvende verbinding met je hart te maken en een diepere staat van bewustzijn te ervaren. Om voorbij te gaan aan angst en weerstand en te zien dat er liefde in jou is, liefde die van en vóór jou is. En wat is er mooier dan dit in een groep mensen te delen.


Wat houdt de training in?

Op de eerste dag van deze bijzondere training gaan we na hoe jij de wereld ziet en ervaart. Dit is sterk afhankelijk van jouw innerlijke toestand. We gaan leren hoe je rust, overvloed en harmonie ervaart en deze eigenschappen ook in je dagelijks leven kunt aantrekken.

Deze helende en transformerende reis wordt gemaakt in een krachtig energetisch veld en een liefdevolle groepsenergie. Je krijgt diepgaande geleide meditaties voor heling van relaties en verbinding met de innerlijke stilte. Je ontvangt krachtige Deeksha’s (energieopdracht om het hart te openen) en de initiatie om zelf Deeksha door te kunnen geven.

Deeksha is een energieoverdracht vanuit de goddelijke bron die je innerlijk bewustzijn verhoogd en blokkades oplost. De Deeksha zal in combinatie met meditatie en de teachings de verbinding met je hogere bewustzijn op een krachtige manier tot stand brengen en helpen weerstanden op je pad te transformeren.


De 2e dag van de training ontvang je de initiatie om Deeksha-gever te worden.

Het verhogen van je zelfbewustzijn

In deze bijzondere training ontmoeten we elkaar door middel van speelse oefeningen, essentie sharing en meditaties.

Tijdens deze training leer je:

  • Hoe je in een prachtige toestand van innerlijke vrede terechtkomt
  • Hoe je relaties heelt
  • De kracht van intentie en bewustzijn toepassen
  • Sterkere verbinding met je hogere bewustzijn te leggen
  • Deeksha geven

Verder komen aan bod ouders, voorouders en voorouderlijnen.

Deze teachings worden informeel en interactief gegeven vanuit persoonlijke ervaringen.

In de krachtige groepsenergie die ontstaat bij de workshop word je eigen zelfbewustzijn verhoogd. Jouw eigen spirituele gidsen werken met jou en helpen in de verhoogde energie jouw eigen thema’s zichtbaar te maken zodat jij deze kan doorvoelen en doorzien.

Voorbeelden van een thema zijn: angst voor tekort, gevoel niet goed genoeg te zijn, denken dat er iets mis met je is, angst om los te laten of juist angst om te verbinden.
Wat het thema ook is, is in wezen niet zo belangrijk. Je leert ieder moment je innerlijke weerstand te transformeren, zodat je steeds vanuit kracht en bewustzijn kunt leven. Op deze manier leer je je eigen vrijheid ontdekken en mensen aan te trekken die bij je passen.


Energie Deeksha

Ervaringen van deelnemers

De meeste deelnemers ervaren een enorme verdieping in hun leven als gevolg van deze bijzondere training. Het heeft vaak ook even tijd nodig om te integreren in het dagelijks leven. De training is echt een aanrader om een diepere toestand van bewustzijn in jezelf te laten ontwaken en ervan te kunnen genieten.

’Ik wilde graag even laten weten dat de training heel veel teweeg heeft gebracht. Voel me echt super! Vond het een heel bijzonder weekend, met heel bijzondere mensen. Ik merk nu al een verschil in omgang met mensen of met dingen die op m’n pad komen. Gaat echt heel relaxed. Fijn voelt dat! Heb nu ook zo’n zin om naar India te gaan. Nogmaals dankjewel en nog een fijn weekend!

Bekijk gerust meer ervaringen van deelnemers van eerdere trainingen.


Praktisch informatie over deze bijzondere training

De training duurt twee dagen en is op een zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 en uur.
Overnachten kan bij een B&B in de buurt.

Graag zelf zorg voor:

  • Warme sokken of sloffen
  • Pen en papier
  • lunch

De kosten van de training zijn € 229,- . Dit is inclusief initiatie.

Utrecht:

23 – 24 November

Groningen:

21 – 22 December

Kosten: € 229

Bij aanmelding en betaling 3 weken voor de aanvang van de training krijg je €30,- korting! 

Je kunt de training rechtstreeks boeken en betalen via onze partnerwebsite Heerlijk Water.


Wil jij ook een training meemaken voor krachtige persoonlijke bewustwording en groei?
Dit kan door te bellen naar 06 28 4140 36 of door onderstaand contactformulier in te vullen.