Deeksha: de sleutel naar een versnelde bewustwording

Deeksha is een energie die je bewustzijn verhoogt en ruimte creëert in je innerlijk. Deze energie wordt via het plaatsen van de handen op het hoofd doorgegeven. Het gevolg is dat mensen versneld het innerlijk gevoel van afscheiding kunnen oplossen en in een natuurlijke staat van eenheid kunnen gaan leven. De verbinding met je eigen hogere bewustzijn/innerlijke kracht wordt sterker.

Meerdere malen ben ik in India geweest waar ik deze eenheidsenergie en verschillende initiaties heb mogen ontvangen en getraind ben tot Oneness Trainer.


Anders programmeren en groeien in verbinding

Door de intensieve verbinding met je hogere bewustzijn, kan je lagere bewustzijn met angst, pijn en weerstand worden doorleefd en opgelost. Je bewustzijn groeit, je relativeert dingen makkelijker en je voelt je ongeacht de omstandigheden, vrijer en meer onthecht. Problemen, weerstanden en trauma’s uit je leven leer je omarmen, waardoor je ze niet meer als een probleem ervaart.

Als je eenmaal groeit in die verbinding ga je ook beter voelen wat je werkelijk wilt met je leven. Je leven gaat meer synchroon lopen met je missie, je ontdekt en groeit in je kernkwaliteiten en je bent in staat te onderscheiden wat bij je past en wat niet bij past. Je programmering verandert en je groeit in positieve overtuigingen van kracht, welzijn, overvloed, liefde, eenheid en vreugde.

Met Deeksha jouw weg vinden

Deeksha laat je hart openbloeien

Hoe ik jou kan helpen met Deeksha

Via mijn handen breng ik de kosmische transformerende energie over op jouw hoofd. Deze eenheidsenergie zorgt voor een neurobiologische verschuiving in je hersenen waarbij de delen die verantwoordelijk zijn voor eenheid worden geactiveerd en de delen die verantwoordelijk zijn voor afscheiding worden gedeactiveerd.

Tegenwoordig kan ik vanuit mijn bewustzijn ook helen door gewoon aanwezig te zijn en samen bewust te worden van bijvoorbeeld de voorouderlijnen, door in het systeem precies te benoemen wat er gaande is, werkt de energie ook rechtstreeks als een deeksha op het thema wat aan de orde is. Het gevolg van precieze bewustwording is erkenning gezien worden met als gevolg rechtstreekse oplossing.

Daardoor ontstaat een gevoel van verbondenheid met jezelf, je medemens en alles in de schepping. Je hart bloeit open waardoor je jezelf beter kunt accepteren en je gelukkiger gaat voelen, wat een positieve uitwerking heeft op je gezondheid en functioneren op alle gebieden.


Wat gebeurt er tijdens een Deeksha?

Bij het ontvangen van Deeksha word je zelfbewustzijn verhoogd en voel je meer ruimte in je innerlijk. Wanneer er nog veel weerstanden in je lichaam en de chakra’s aanwezig zijn, zal de Deeksha eerst een schoonmaakproces in gang zetten. Dit kan op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau een diepgaande uitwerking hebben.
Je wordt je intensief bewust van verschillende emoties en weerstanden in jezelf die door ze te accepteren veranderen. Dit gaat samen met spontane gevoelens van vreugde, innerlijke kalmte en verbondenheid met alles. Tijdens mijn behandeling voel je een stroming die je rustiger maakt.

De meeste mensen ervaren Deeksha heel direct als een diepe stilte, anderen ervaren een ontlading, vreugde en helderheid iedereen heeft zijn eigen unieke ervaring. In ieder geval zal jouw verbinding met het hogere bewustzijn sterk in jezelf gaan ontwaken.


Deeksha uit India
Deeksha is afkomstig uit India en aan de wereld gegeven door de oprichters van de O & O Academy (India). Hun missie is om de mens te bekrachtigen zichzelf onvoorwaardelijk te bevrijden van het gevoel van afscheiding en eenheid te ervaren met alles wat is.

Je kunt Deeksha op verschillende manieren ontvangen

Individuele Deeksha

Deeksha brengt innerlijk geluk

Korte Deeksha sessie

Deeksha brengt innerlijk geluk

Deeksha op afstand

Deeksha brengt innerlijk geluk

Awakening weekend

Deeksha brengt innerlijk geluk