Ervaring Awakening Training

Ervaring Awakening Training

‘Op 9 en 10 februari 2019 hebben we het awakening training meegemaakt. We hadden eigenlijk daarvoor nooit van Deeksha gehoord en kenden Jay ook niet persoonlijk. Wel hadden we ervaring met energiewerk,  de nodige spirituele boeken gelezen en zijn al een aantal jaren bezig met zelfrealisatie. Maar dat hadden we eigenlijk helemaal niet nodig.

We gingen blanco de training in en hebben geen minuut spijt gehad. Achteraf vonden we het jammer dat het zo snel afgelopen was. Jay benadert alles vanuit eigen ervaring en dat merk je op de manier waarop hij het weekend leidt. Rustig, met humor als het kan en met veel vertrouwen en respect naar de deelnemers. Het voelde vertrouwd.

We hadden een kleine groep van 4 deelnemers dus er was uitgebreid tijd voor persoonlijke aandacht en het delen van emoties. Steeds weer bracht Jay de aandacht naar het nu en accepteren van wat er is.

Via diverse oefeningen en Deeksha’s heelden we innerlijk kind patronen in relatie tot de ouders en leerden we de achtergrond van de Deeksha energie en hoe deze praktisch zelf te geven. Zonder onnodige theorie of opsmuk blijft Jay dicht bij zichzelf en bij de ervaring van de deelnemers.

Daarnaast is hij eerlijk en oprecht over zijn eigen ontwikkelingsweg. Als het moet neemt hij leiding of laat hij de touwtjes vieren. Met energieplaten en vitalizers in de ruimte was de energie gedurende het weekend hoog.

Er zijn emoties losgelaten en nieuwe inzichten verkregen en de Deeksha energieën en inwijdingen waren een prachtig geschenk. We hebben de juiste basis en tools gekregen om zelf onze weg te vervolgen. Een mooi spiritueel cadeau op weg naar verdere ontwaking. Dankjewel Jay.’

Jos & Sandra